Close

Ecstatic Dance

Dansunie is de ecstatic dance avond van Deventer. We dansen zonder kletsen, telefoons, op blote voeten en drugs & alcoholvrij. Het is dus echt een meditatieve vorm van dansen waarbij we samen met zijn allen een heerlijke reis maken.
 
We hebben een heerlijk ruime zaal met een zwevende professionele balletvloer in Studio DanZo te Deventer. 
 
Met ons team en de ecstatic dance DJ creëren we een sfeer waar iedereen zich goed en vrij voelt om te dansen zoals je wilt, met oog voor iedereen in de groep.
 

Verbinding en Feest

Wij rekenen erop dat er zo verbinding en een feest tussen de mensen ontstaat door het dansen, de fijne sfeer die we creëren met ons team, de keuze van de muziek en de reis die de DJ voor je uitstippelt. We dansen, dansen, en dansen. En daarna ga je weer opgeladen naar buiten.

 
Wij hebben voor de naam Dansunie gekozen omdat we willen dat echt iedereen op een dergelijke manier, die ook verbonden is, een groep met elkaar kan dansen. Daarbij willen niemand uitsluiten. We doen bij Dansunie een uit je hoofd in je lijf warming up om de dag uit je hoofd te halen en meer in je lijf te komen. We gebruiken hierbij schudden, aarden en loskom oefeningen.
 
We raden je altijd aan je hele lijf te gebruiken en in te zetten. En dan gaan we dansen. Het dansen is vrij, je danst zoals je wilt. Stil, wild, sierlijk, het maakt niet uit. Soms dansen mensen dezelfde track in een snel of half tempo.
 

Muziek

We dansen op de meest lekkere frisse nieuwe elektronische en world tracks die je tegenwoordig hoort. We nodigen daarom de beste ecstatic DJ’s van het hele land uit voor een set van 2 uur om op los te gaan. Ze draaien een set die stilletjes begint en met je gedurende een aantal golven je meeneemt op een muzikaal avontuur van 2 uur lang. Je danst op verschillende tempo’s en ritmes, van slow tot dance en drum ’n bass. Dat hangt een beetje van de DJ van de dag af. 

Het Toetje! 

Na afloop eindigen we gezamenlijk, wordt er nagenoten en wat gekletst, Ieder op zijn eigen tempo. En we serveren vers fruit gesneden door ons team.

Wat voor kleding dragen we?

Onze dresscode is feestelijk en vrij, zorg dat je lekker bewegen kan. We dansen bij Dansunie met bedekt bovenlijf. We faciliteren dat niemand op een eventueel voor hem of haar vervelende manier afgeleid kan worden.

Tijden:

19.15 inloop | 19.45 introductie | 20.00 – 22.00 DJ set | 22.30 Eind.

De deur sluit om 20.00, zodat we zonder onderbrekingen kunnen beginnen.

Entree:

18,00 VVK1 (inclusief ticketkosten)
VVK 2 20,00 (inclusief ticketkosten).
Deur: 20,00 (enkel als we niet uitverkocht zijn)
Dit is inclusief water, thee en iets vers lekkers na afloop.

Gratis parkeren

Gratis parkeren kun je op het parkeer plein aan de Van Calcarstraat, achter het gebouw. De voorzijde is onofficieel voorbehouden aan bewoners van het Van Doetinchemplein. Want het plein is klein. Dus daar graag niet parkeren.

Kijk hier voor onze FAQ

 

Dansunie ecstatic dance deventer

Wil je sneller updates & nieuwe data?

Instagram | Facebook

of stuur een mail naar mail@dansunie.nl of whatsapp 0624447467 voor toevoeging aan de email lijst of whatsapp groep (enkel voor aankondigingen).