Close

reviews

Al weken zag ik de berichten van Dansunie voorbij komen. ‘Dansen dansen dansen’, maar dan wel op blote voeten en in stilte. Toch een beetje spannend om voor het eerste deze stilte drempel over te gaan. De mensen zijn hartelijk, heten je welkom, je krijgt uitleg hoe de avond werkt, en dat je helemaal jezelf mag zijn. Alleen dansen als je wilt, of samen. En dat vriendelijk bedanken (in stilte) als je niet samen wilt dansen ook helemaal ok is. Even mijn eigen hobbel over en ik heb staan ‘dansen dansen dansen’. Je ziet dat andere mensen t ook doen, en dat het niet uitmaakt hoe je danst. Er is geen oordeel van anderen. En dat maakt dat het is alsof je in je eigen woonkamer staat te dansen. Like nobody’s watching! Heerlijk loslaten!
Mayke
Dansunie is een van de weinig plekken waar ik de hele avond aan niks denk! Een fijne plek om helemaal mezelf te kunnen zijn en tegelijk onderdeel te voelen van een groep. Super host, integer en down to earth!
Malou
Dansen bij de Dansunie is voor mij een mix van allerlei invalshoeken hoeken, heerlijk vrij bewegen op verrassende en toch herkenbare muziek is voor mij belangrijk en daar krijg ik dan ook een avond vol van! Niet praten is bijzonder fijn om helemaal op te kunnen gaan in de essentie van de muziek, en in verbinding te blijven met mijn innerlijke beleving. Het zijn ontspannen avonden met een fijne ongedwongen sfeer. De interacties die af en toe ontstaan met mede dansers geven er een extra leuke dynamiek aan. Er wordt afwisselend gedraaid door verschillende DJ’s maar voor mij is Mps Pilot de topper! Al met al als je een fijne vrije dansavond wilt beleven, zeker een keer meedoen!
Hans
Bij Dansunie heerst een oprechte, speelse en open sfeer waarin iedereen op z’n eigen wijze de voetjes van de vloer kan halen. De DJ’s zijn je reinste muziekliefhebbers die kiezen uit een rijk oeuvre aan wereldse drums en opzwepende klanken. Dansunie is een genot voor mijn geest en lichaam.
Nathalie