Close

Team

Dansunie is niks zonder het team! Als je meedoet leer je een fijn, goed event met goede bedding in teamverband in elkaar te zetten. Dit bespreken we regelmatig. Voordat we de zaal openen eten we vooraf dus je kan vanuit thuis of je werk gewoon instappen en een goede avond hebben.

Dit werk ziet ook goed uit op je CV. En ga lekker los op de vloer! Ons streven is dat we genoeg teamleden hebben zodat je vrij kunt komen dansen als je niet helpt. En je danst natuurlijk op de dag dat je meehelpt. We hebben lekker veel dansruimte. 

En we zijn al met 12 in ons team, EN die kunnen niet altijd natuurlijk. We willen een relaxte Dansunie pool zodat we zonder te veel druk en met een leuke tijd een evenement kunnen bouwen. 

Stuur ons een bericht als je meer wilt weten naar mail@dansunie.nl of bel of stuur een PB naar Horst: 0624447467

De prachtige sfeer foto’s van ons werk zijn gemaakt door Okay Media uit Zutphen.
DSC04878

Dansunie is opgericht door Horst Timmers aka DJ mps Pilot. Onder deze naam treed Horst op sinds zijn studie ethnomusicologie en is hij DJ van nieuwe, niet westerse muziek. Met zijn muziek draait hij sinds 2002 in meer als 25 landen, op festivals op de Canarische eilanden, tot diep in de Malinese Sahara, van Barcelona tot Mumbai tot London en in clubs, poppodia, andere events in heel Europa. Horst wilde wel de muziek maar niet meer zo veel van het nachtleven en treed daarom natuurlijk ook op bij Dansunie. Dansen op blote voeten is de oervorm natuurlijk!

Beluister hieronder een recente set van mps Pilot bij Dansunie:

In zijn dagelijkse leven heeft Horst een praktijk in EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapie en levenscoaching te Zutphen.

Lees meer hierover op zijn website www.horsttimmers.nl

 

Ook zonder Danielle in ons team is Dansunie machteloos. Mischien kennen jullie haar wel van haar ZenBoks klassen in Deventer. Danielle weet ook mieters goed waarom ze meedoet! Lees maar; Waarom dans je graag zo lang op blote voeten en zonder te kletsen? Het is zo fijn om gewoon te kunnen dansen, dansen, dansen: ⁃ in een veilige en schone ruimte waar ik met een gerust hart op blote voeten kan dansen, wat mij een heerlijk gevoel van vrijheid geeft, met genoeg ruimte om me heen, zodat die ledematen gerust alle kanten op kunnen gaan en zonder de kans dat iemand op me afstapt en iets onverstaanbaars in m’n oor schreeuwt. Heerlijk!  Dat ontdekte ik bij Ecstatic Dance in Deventer (de oude naam van Dansunie). Welke muziek vind je te gek om op te dansen? Ik houd van allerlei soorten muziek. Of het nou early hardstyle, techno, R&B of bubbling is, als er een goede beat in zit, dan dans ik erop. Wie in het bijzonder zou je graag aan het dansen willen krijgen bij Dansunie?  Ik wil de voeten en heupen van de burgemeester wel los zien gaan! Misschien gaat hij dan zelf ervaren hoe belangrijk dans en cultuur is :-). Wat vind je nog meer leuk om te vertellen? Dansen is voor mij veel meer dan alleen maar dansen. Toen ik na Corona eindelijk weer kon feesten, merkte ik waarom. Door het dansen en de muziek kom ik uit m’n hoofd en ín mijn lijf. Ik krijg dan, al dansend, de mooiste inzichten. Danstherapie is het! Danielle runt haar eigen coachingspraktijk VanDaan Coaching te Zutphen.

DSC04658

En in ons team zit Antoinette van de Meent:

Ik ontdekte spontaan het bestaan van blotevoeten dansfeestjes en was meteen verkocht. Wat een gevoel van vrijheid! De mogelijkheid om te dansen zoals ik wil, te midden van zoveel anderen. En dat gevoel is gebleven. Diezelfde vrijheid ervaar ik als zelfstandig ondernemer. Ik ben een locatiemasseur en combineer dat met shiatsu-therapie.

Het team van Dansunie is absoluut een aanrader. Voor mij is het een kans om nieuwe mensen te ontmoeten (als nieuwkomer in Deventer). Maar ook kun je er meer leren over het organiseren van geweldige feestjes.

Check mijn werk op Instagram: @antoinette_shiatsu, of mijn website: www.stovita.nl

Op onze socials kun je ons volgen voor updates:

Instagram | Facebook