Close

Mystic Summer Edition

De laatste Dansunie voor de zomerstop wordt een bijzondere! We gaan een dans editie maken dansend tussen DJ en live muziek! Want DJ mps Pilot heeft samen met Multi-instrumentalist en producer van hedendaagse wereldmuziek, Henk van Glabbeek, de handen ineen geslagen. Ze gaan samen voor deze editie een 3 uur lange dans en geniet set maken. Dat krijg je als een DJ en een muzikant in de wereldmuziek scene elkaar in begeistering voor dezelfde muziek ontmoeten. Er gaan 2 prachtige en bevlogen werelden samenkomen. Het belooft een dans reis te worden die je de hele zomer niet zal vergeten.

Over Henk van Glabbeek:

deze Multi-instrumentalist en producer van hedendaagse wereldmuziek speelt sinds 46 jaar een groot aantal niet westerse instrumenten. Hij is in Deventer bekend van zijn Into the Mystic concerten in De Deventer Bergkerk. Dit is een concert serie van meditatieve muziek, elke derde woensdagavond van de maand. Ieder concert is uniek met een rijke afwisseling aan prachtige instrumenten. Daarbij nodigt hij andere muzikanten uit zodat je altijd een fris nieuw inspirerend pallet van stijlen kunt verwachten. Het zijn bevlogen wereldse concerten in een speciale setting.

Over DJ mps Pilot: mps PiIot is de initiator van Dansunie. Sinds zijn studie ethnomusicologie (een combinatie van muziekwetenschappen en antropologie) is hij DJ van nieuwe, niet westerse muziek. Met zijn muziek draait hij sinds 2002 in meer als 25 landen, op festivals op de Canarische eilanden, tot diep in de Malinese Sahara, van Barcelona tot Mumbai tot London en in clubs, poppodia, andere events van Mysteryland tot Lowlands in Nederland. En natuurlijk bij ecstatic dance avonden in Nederland!

Entreeprijs:

Early bird 20,00
Regulier Ticket 22,00
Deurprijs 24,00
Jongeren / Studenten 18,00

Dit is inclusief ticketkosten.

Dit is inclusief water, thee en vers fruit voor iedereen na afloop.

Dansunie is klets, schoenen, alcohol en mobielvrij.

Dresscode: feestelijk, vrij, bedekt bovenlijf. Leeftijd: 18+  

Heb je een kaartje en ben je verhindert, plaats een post op de Dansunie dansers groepspagina.

Zoek je een kaartje en zijn we uitverkocht, plaats dan een bericht op deze pagina.