Close

Zaterdag 18 mei: DJ mps Pilot

 
 
Zaterdag 18 mei komt DJ mps Pilot. Deze DJ is sinds zijn studie ethnomusicologie (een combinatie van muziekwetenschappen en antropologie) DJ van nieuwe, niet westerse muziek.
 
Wat mps Pilot’s sets zo uitzonderlijk maakt, is zijn onovertroffen vermogen om de meest verfijnde schatten van de wereld te weven in zijn tracks, die je op een oeroude en magische manier betoveren. Je zult niet verrast zijn als je even later abrupt ontwaakt uit je betoverende trance, overweldigd door een gloednieuwe Basstrack, gereed om samen met anderen je reis voort te zetten en te voltooien.
 
Met zijn muziek draait hij sinds 2002 in meer als 25 landen, op festivals op de Canarische eilanden, tot diep in de Malinese Sahara, van Barcelona tot Mumbai tot London en in clubs, poppodia en andere events van Mysteryland tot Lowlands in Nederland.

 

Beluister hieronder een recente set:

 
 
 
 
 
 
 
Het wordt een mooie reis! We starten Dansunie altijd met een introductie om beter in je lijf te komen. Daarna gaan we los op een DJ set van 2 uur, van stil, naar een dik feest en weer terug. Erna eten we wat fruit en wordt er wat gekletst. Een garantie voor een heerlijke avond, en de dag erna kan je ook nog eens fris je bed uit.
 
Tijden: 19.15 inloop | 19.45 introductie | 20.00 – 22.00 DJ set | 22.30 Eind
Entree: Jongerenten/studenten: 16,00, Early Bird: 17,50
VVK 2 19,00 Deur: 20,00 (enkel als we niet uitverkocht zijn)
Inclusief ticketkosten.
Dit is inclusief water, thee en iets vers lekkers na afloop.
Dansunie is klets, schoenen, alcohol en mobielvrij.
Dresscode: feestelijk, vrij, bedekt bovenlijf. Leeftijd: 18+
 
Heb je een kaartje en ben je verhindert, plaats een post op de Dansunie dansers groepspagina:
Zoek je een kaartje en zijn we uitverkocht, plaats dan een bericht op deze pagina.