Close

Zaterdag 8 Juni

 
 
 
 
Zaterdag 8 juni komt de in Nederland beroemde ecstatic DJ Nachtpapegaai! Hij is kleur in het donker. Deze zeldzame vogel ontdekte Ecstatic Dance in 2016 en is nu een van de vaste namen in de Nederlandse ED-wereld. Zijn muziek is warm, kleurrijk en meditatief: “tantrisch vrijen op de dansvloer”, aldus een danser. En als er gedanst moet worden dan wordt er gedanst, op rommelende trommels, zware beats en elektronische wereldritmes vanuit de diepste diepten van de kosmische oceaan.
“In de dans vind ik vrijheid, verbinding en verstilling. Ecstatic Dance is voor mij een mooie vorm waarin al deze dingen samenkomen – puur genot dus! De dansvloer en alles eromheen is daarnaast een ontmoetingsplaats voor avonturiers en mensen die een diepere verbinding met de wereld en met zichzelf zoeken. Dat ik dit kan faciliteren maakt mij altijd weer dankbaar.”

 

Beluister hieronder een recente set:

 
 
 
 
 
 
 
 
Het wordt een mooie reis! We starten Dansunie altijd met een introductie om beter in je lijf te komen. Daarna gaan we los op een DJ set van 2 uur, van stil, naar een dik feest en weer terug. Erna eten we wat fruit en wordt er wat gekletst. Een garantie voor een heerlijke avond, en de dag erna kan je ook nog eens fris je bed uit.
 
Tijden: 19.15 inloop | 19.45 introductie | 20.00 – 22.00 DJ set | 22.30 Eind
Entree: Jongerenten/studenten: 16,00, Early Bird: 17,50
VVK 2 19,00 Deur: 20,00 (enkel als we niet uitverkocht zijn)

Dit is inclusief ticketkosten.

Dit is inclusief water, thee en vers fruit voor iedereen na afloop.

Dansunie is klets, schoenen, alcohol en mobielvrij.

Dresscode: feestelijk, vrij, bedekt bovenlijf. Leeftijd: 18+  

Heb je een kaartje en ben je verhindert, plaats een post op de Dansunie dansers groepspagina.

Zoek je een kaartje en zijn we uitverkocht, plaats dan een bericht op deze pagina.